Κλείσιμο

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο ταλέντων

Όπως αναφέρει το Variety, η Μαρίν θα αναζητά ευκαιρίες μεταξύ μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας του θεάματος και των ΜΜΕ και της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης του κινηματογράφου και των οπτικοακουστικών μέσων

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν φαίνεται να επεκτείνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, μετά την παραίτησή της από το τιμόνι των Σοσιολδημοκρατών και υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία ψυχαγωγίας και διαχείρισης ταλέντων Range Media Partners.

Όπως αναφέρει το Variety, η Μαρίν θα αναζητά ευκαιρίες μεταξύ μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας του θεάματος και των ΜΜΕ και της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης του κινηματογράφου και των οπτικοακουστικών μέσων.

Η Range Media Partners – της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Μπράντλει Κούπερ, ο Τομ Χάρντι και η Κίρα Νάιτλι– λέει ότι συνεργάζεται με «μια ομάδα διάσημων ηγετών στον κλάδο για να παρέχει υψηλής ποιότητας management και υπηρεσίες εκπροσώπησης σε καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, συγγραφείς, επαγγελματίες αθλητές και άλλους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μάριν εντάχθηκε επίσης στο Ινστιτούτο Tony Blair ως στρατηγικός σύμβουλος. Σε αυτόν τον ρόλο, η Μάριν θα συμβουλεύει τους πολιτικούς ηγέτες για τα μεταρρυθμιστικά τους προγράμματα.

Η Μάριν, η οποία έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Φινλανδίας σε ηλικία 34 ετών το 2019, παραιτήθηκε τον περασμένο Απρίλιο μετά την  ήττα της στις εθνικές εκλογές. Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της ήρθε τρίτο, πίσω από το κεντροδεξιό Κόμμα Εθνικού Συνασπισμού και το Κόμμα των Φινλανδών κατά της μετανάστευσης.

Πηγή: skai.gr