ΗΠΑ: 6 νεκροί σε συντριβή τουριστικού ελικοπτέρου στη Δυτική Βιρτζίνια- Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: 6 νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου στη Δυτική Βιρτζίνια

Στους έξι υπολογίζονται οι νεκροί από την συντριβή τουριστικού ελικοπτέρου στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν ανεπιβεβαίωτα

Στους έξι ανέρχονται οι νεκροί από την συντριβή τουριστικού ελικοπτέρου σε μια αγροτική περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνιας, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ελικόπτερο χρονολογείτο από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ.

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) ανέφερε ότι θα ερευνήσει, από κοινού με την υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών (NTSB) το δυστύχημα.

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν διευκρινιστεί.

«Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν έξι νεκροί», είπε ο Ρέι Μπράιαντ, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στην κομητεία Λόγκαν.

Το ελικόπτερο, ένα Bell UH-1B, κατέπεσε κοντά σε έναν δρόμο και έπιασε φωτιά. Φλεγόταν ακόμη όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι διασώστες. Το ελικόπτερο δεν ανήκε πια στον στρατό αλλά έκανε τουριστικές πτήσεις στην περιοχή.

Μια κάτοικος της περιοχής, η Μπόμπι Τσάιλντς, αφηγήθηκε στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WOWK-TV ότι έσπευσε στο σημείο όταν είδε τις φλόγες και τον καπνό. «Είδα κάποιον παγιδευμένο, υποθέτω ότι ήταν ο πιλότος (…) Προσπάθησα να πάω μέχρι εκεί, αλλά η φωτιά ήταν πολύ δυνατή. Δεν κατάφερα να τον πλησιάσω», είπε.

Τα Bell UH-1B άρχισαν να κατασκευάζονται τη δεκαετία του 1950 και χρησιμοποιήθηκαν ευρέως από τον αμερικανικό στρατό στον πόλεμο του Βιετνάμ.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE- TODAY

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ