Δεν έχει το… Θεό ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει το δημοσκοπικό έδαφος από τον Τζο Μπάιντεν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε την Πέμπτη ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών είναι «κατά του Θεού» παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μπάιντεν συζητάει συχνά για το πως η καθολική του πίστη έχει καθοδηγήσει τις ενέργειες του ως δημόσιου αξιωματούχου.

Με τον Τραμπ να βρίσκεται πίσω από τον Μπάιντεν σε τέσσερις δημοσκοπήσεις στο Οχάιο, ο Αμερικανός πρόεδρος μάχεται για να κερδίσει ψηφοφόρους στη συγκεκριμένη πολιτεία, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού απειλεί την επανεκλογή του για μία δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.

Αφού μίλησε την Πέμπτη σε ένα μικρό ακροατήριο στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε σε προεκλογικό στιλ σε εργοστάσιο της Whirlpool στο Κλάιντ του Οχάιο.

«Ο ίδιος ακολουθεί την ατζέντα της ακραίας αριστεράς: αφήστε τα όπλα σας, καταστρέψτε τη Δεύτερη Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος, όχι στη θρησκεία, όχι σε όλα, τραυματίστε τη Βίβλο, τραυματίστε το Θεό» είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στο Μπάιντεν στην προεκλογική ομιλία που εκφώνησε στο Κλίβελαντ. «Αυτός είναι κατά του Θεού» πρόσθεσε. 
 
 

Πηγή: skai.gr