Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Παππούδες σκότωσαν στο ξύλο την 5χρονη εγγονή τους επειδή «λέρωσε» το εσώρουχό της

Η μητέρα του κοριτσιού άφησε την κόρη της στους γονείς της, στο Ιλλινόις, για να την προσέχουν και αυτοί την κακοποιούσαν συστηματικά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός αδιανόητου εγκλήματος έρχονται στο φως στις ΗΠΑ, όπου ένα ζευγάρι, παππούς και γιαγιάς, σκότωσαν την εγγονή τους από το πολύ ξύλο. 

Ο 62χρονος Κλεντ Έλγουντς και η 57χρονη Λίζα Τζόουνς, κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού, ως υπεύθυνοι για τον θάνατο της 5χρονης εγγονής τους, Τζάντα Μουρ.

Η μητέρα του κοριτσιού άφησε την κόρη της στους γονείς της, στο Ιλλινόις, τον περασμένο Μάρτιο για να την προσέχουν καθώς εκείνη τα έβγαζε δύσκολα πέρα και έπρεπε να βρει δουλειά.  

Πριν λίγες ημέρες, ο 62χρονος πάππους κάλεσε την άμεση δράση και είπε «χτυπούσα την εγγονή μου και τώρα είναι αναίσθητη». 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως και βρήκαν το κοριτσάκι ολόγυμνο και αναίσθητο  πάνω στον καναπέ, με τη ζώνη με την οποία την χτυπούσαν οι παππούδες δίπλα του. 

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του από εγκεφαλική αιμορραγία. Επίσης, σύμφωνα με τη νεκροψία, το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά από τους παππούδες και έφερε παντού μελανιές και εκχυμώσεις από παλιότερα τραύματα. 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Τζόουνς «παραδέχτηκε ότι και οι δύο χτυπούσαν τη Τζάντα ήδη ένα μήνα αφότου ήρθε να μείνει μαζί τους». 

Το ζευγάρι έδερνε το 5χρονο κοριτσάκι χρησιμοποιώντας ζώνη, παπούτσια και τα χέρια του, με όση δύναμη είχαν. 

Μάλιστα, σε έρευνα των αρχών στο σπίτι τους, βρέθηκε ένα ζευγάρι παιδικά σορτς με εσώρουχα μέσα (τα οποία ήταν λερωμένα) και μια εξουσιοδότηση από τη μητέρα της Τζάντα,  που έδινε στους παππούδες την επιμέλεια για σχολικές και ιατρικές αποφάσεις. 

Επίσης, στο ψυγείο βρέθηκε ένα ημερολόγιου του Ιουνίου, όπου υπήρχαν κυκλωμένες τέσσερις ημερομηνίες κατά τις οποίες το παιδί φέρεται να είχε λερωθεί...

Πηγή: skai.gr