Το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ντέρμπι και Super League πηγαίνουν μαζί με τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτό το Σαββατοκύριακο! 

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά τόσο στη διεκδίκηση της εισόδου στα play off, όσο και στην αποφυγή του υποβιβασμού καθιστούν… μονόδρομο την επιλογή του bwinΣΠΟΡ FM. 

Η δράση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αρχίζει το απόγευμα του Σαββάτου (12/2). Στις 19:30 ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ιωνικό και την ίδια ώρα ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένει τον Παναιτωλικό. 

Από το μεσημέρι της Κυριακής (13/2) όλα κινούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο ΟΦΗ στις 15:00 αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον Βόλο σε μια αναμέτρηση με φόντο την 6άδα και μισή ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός στο «Απ. Νικολαΐδης» φιλοξενεί τη Λαμία όπου θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. 

Στις 17:15 ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αγωνίζονται στην Τούμπα, ενώ παράλληλα το pregame του ντέρμπι θα «φωτίσει» κάθε πτυχή του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί. Στις 19:30 η σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κερδίζει όλη την προσοχή, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη λαβωμένη ΑΕΚ. 

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (14/2) στις 19:30 στα Γιάννινα, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Άρη. 
 


Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση
στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

 

Όλες οι ειδήσεις.