Συνεχίζεται η έρευνα για το ματς Πανιωνίου - Δυναμό Τυφλίδας

Αμεση ενημέρωση από την Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις καταγγελίες του διαιτητή Χόιτσερ για στημένους αγώνες στη χώρα μας, ζήτησε η ΕΠΟ όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας.
Ο κ. Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε επίσης το ρεπορτάζ του σταθμού μας περί άφιξης στην Ελλάδα κλιμακίου της UEFA με επικεφαλής τον Αυστριακό επιθεωρητή Κάπελ με σκοπό να ερευνήσει την υπόθεση του αγώνα Πανιώνιος Δυναμό Τιφλίδας για το κύπελλο UEFA.
Οι έρευνες θα επικεντρωθούν στους συνεργάτες της Κροατικής μαφίας στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας, και τα όσα κατέθεσε ο Χόιτσερ, ο συνδετικός κρίκος των Κροατών είναι κάποιος Κώστας Σ., κάτοικος Θεσσαλονίκης χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει, για την ώρα, τα πλήρη του στοιχεία.
Σύμφωνα πάντως με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει ήδη πολλά στοιχεία για το παιχνίδι Πανιώνιος - Δυναμό Τυφλίδας αλλά συνεχίζει τη έρευνα μέχρι να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό για να τεκμηριώσει την υπόθεση και να θεμελιώσει το κατηγορητήριο πριν την παραδώσει στην πειθαρχική επιτροπή.
Εντωμεταξύ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες και των Ελληνικών εισαγγελικών αρχών για την ίδια υπόθεση με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: skai.gr