Στέφανος Τσιτσιπάς: Οδηγεί Tesla, αλλά διαμαρτύρεται για την τιμή της βενζίνης – Τον «κράζουν» οι θαυμαστές του

Υπήρξαν αρκετοί χρήστες που διαβάζοντας το tweet του Τσιτσιπά, θεώρησαν ότι η υποκρισία περισσεύει από τον Έλληνα τενίστα 

Την αγανάκτησή του για τις τιμές της βενζίνης εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Twitter, η οποία φαίνεται πως δίχασε το κοινό. Για την ακρίβεια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον «έκραξαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι ο διάσημος Έλληνας τενίστας οδηγεί Tesla, ενώ κάποιοι τον χαρακτήρισαν τσιγκούνη! 

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει στην ανάρτησή του: «Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό (σ.σ. του αυτοκινήτου)».

Η ανάρτησή του μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 130 σχόλια, με πολλούς να συμφωνούν με το γεγονός ότι οι τιμές των καυσίμων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, καθιστώντας «δύσκολη» κάθε… επίσκεψη στα πρατήρια. 

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν και αρκετοί χρήστες που διαβάζοντας το tweet του Τσιτσιπά, θεώρησαν ότι η υποκρισία περισσεύει από τον Έλληνα τενίστα, ενώ κάποιοι του έγραψαν ότι «η Ελλάδα ''καίγεται'' και αυτός έχει όρεξη για αστεία». Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η ανάρτηση ενός χρήστη, ο οποίος ανέφερε ότι «ένας πλούσιος τύπος προσπαθεί να φανεί συμπονετικός με προβλήματα που ποτέ δεν αντιμετωπίζει ο ίδιος. Καλή η προσπάθεια».

Ένας άλλος προέτρεψε τον Στέφανο Τσιτσιπά να προσλάβει έναν ειδικό, που θα διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ενώ κάποιοι άλλοι του υπενθύμισαν ότι ο ίδιος έχει ένα Tesla, οπότε ο ανεφοδιασμός με καύσιμα δεν είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το «χρυσό αγόρι» του ελληνικού τένις έχει ένα Tesla Model 3 στο οποίο έχει χαρίσει το παρατσούκλι «Julius» (Ιούλιος), τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μητέρα του.

Πηγή: skai.gr