Κλείσιμο

Ο Κυριακίδης στέρησε από τον Ατρόμητο τη νίκη στο Αγρίνιο

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Λημνιό (4’) και Ναπολεόνι στο (18’), όμως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, καθώς και οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο 28’ με τον Κάπελ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος έψαξε το γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Μπρίτο, όμως ο Βραζιλιάνος κατάφερε να στείλει την μπάλα στο 65’. Βέβαια, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Βιγιαφάνες να ισοφαρίζει στο 69’. 

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, καθώς ο Μπρίτο σε δύο φάσεις (70’, 76’) δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα του στο ματς (στην πρώτη φάση ο Κυριακίδης τον σταμάτησε εξαιρετικά), ενώ και ο Κάπελ νικήθηκε από τον Γκορμπούνοφ στο 85’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72' Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78' Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.
Πηγή: soccerplus.gr