Με ανατροπή ο Ατρόμητος υπέταξε (2-1) τον Πλατανιά στην Κρήτη

Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Πλατανιάς, ο οποίος όμως πλήρωσε την έλλειψη καθαρού μυαλού στις τελικές προσπάθειες και, βέβαια, τα ελάχιστα αμυντικά λάθη, όπως αυτό στο δεύτερο τέρμα του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους έξι βαθμούς αθόρυβα, παρά την κόπωση και την πίκρα του αποκλεισμού από την Φενέρμπαχτσε, αποδεικνύοντας ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα κορυφαία ελληνικά κλαμπ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19’, όταν έπειτα από σουτ του Βάντερσον στο δοκάρι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού χτύπησε στα πόδια του Κιβρακίδη, πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος βελτιώθηκε, με την είσοδο των Λε Ταλέκ και Μπρίτο να αλλάζουν ριζικά την εικόνα του. Στο 53’ ο Γάλλος επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Ναπολεόνι στο 85’ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή, καθώς στο 76’ ο Μιλούνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Παράσχος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (85' Γουνδουλάκης), Ντίνας (65' Ζιλβάν), Μιλούνοβιτς (77' Μενδρινός), Γιακουμάκης.

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46' Μπρίτο), Γοδόι (46' Λε Ταλέκ), Πίτου Γκαρσία (67' Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι.
Πηγή: soccerplus.gr