Ήττες για Ρεάλ και Φενέρ - Μόνη πρώτη η Μπαρτσελόνα

Η Μακάμπι επικράτησε 67-55 της Φενέρμπαχτσε στο Τελ Αβίβ, έφτασε στο 3-2 και θα πάει με καλή ψυχολογία στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Αντίθετα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρέθηκε και στο -23 μετρά πλέον τέσσερις ήττες σε πέντε ματς.

Η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκας που ολοκλήρωσε αήττητη της πρώτες πέντε αγωνιστικές είναι η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ζορίστηκε πολύ από την μαχητική Βαλένθια, ωστόσο τελικά επικράτησε 83-77 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Κόρι Χίγκινς με 20 και ο Νίκολα Μίροτιτς με 17 πόντους τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, ενώ ο Άνταμ Χάνγκα έκανε φοβερή δουλειά με 13 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ο Τζόρνταν Λόιντ είχε 17 πόντους για τους ηττημένους, που παρέμειναν η μόνη ομάδα δίχως νίκη.

Η Ευρωλίγκα των εκπλήξεων! Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή διοργάνωση, με την Μπάγερν να επιβεβαιώνει απόλυτα τα προαναφερθέντα, αφού… έπιασε από το λαιμό και «έπνιξε» τη Ρεάλ Μαδρίτης (95-86) στο Μόναχο!

Κορυφαίοι για τους Βαυαρούς -που ανέβηκαν στο 3-2- ο Μονρό (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), ο Κόπονεν (15 πόντοι, 4 ασίστ) και ο Μπαρτέλ (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Τρίτη διαδοχική ήττα (όλες εκτός έδρας!) για τη «βασίλισσα», από την οποία διασώθηκαν οι Ράντολφ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Καμπάτσο (16 πόντοι, 6 ασίστ) και Γκαρούμπα (12 πόντοι).

Πηγή: sport-fm.gr