Έκλεισε η τετράδα

Χρειάσθηκε να φθάσει σε τρίτο παιχνίδι, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η παρέα του πανηγύρισαν την Πέμπτη το απόγευμα την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, αφού διέλύσαν με 92-71 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κέρδισαν την προημιτελική σειρά με 2-1 νίκες.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προηγήθηκε με 32-13 στο πρώτο δεκάλεπτο και έφθασε με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση, υπό την καθοδήγηση του Παπαλουκά, ο οποίος έκανε ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι με 14 πόντους, δέκα τελικές πάσες και τρία ριμπάουντ.

Αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ θα είναι η Μάλαγα, η οποία επικράτησε στον "ισπανικό εμφύλιο" με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε τη νίκη με 67-64, έχοντας κορυφαίο τον Πέπε Σάντσεζ, ο οποίος με ένα τρίποντο σκότωσε τους Καταλανούς και έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς, καθώς η Μάλαγα για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει στον άλλον ημιτελικό την Τάου και την ίδια ώρα προετοιμάζεται για το κυριακάτικο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, οι "πράσινοι" περιμένουν τα εισιτήρια από την Ευρωλίγκα για να ξεκινήσουν τη διάθεσή τους, καθώς η ζήτηση έχει φθάσει σε όρια παροξυσμού.
Πηγή: Ρήγας Δάρδαλης