Χάντμπολ: Πόλεμος οπαδών και διακοπή στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πολεμικό τοπίο θύμισε το "Παλατάκι" κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, όταν οι οπαδοί της "Ένωσης" μπήκαν στο κλειστό και ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ.

Η Αστυνομία έχει σταματήσει στα Μάλγαρα, στην περιοχή του Αγ. Παύλου, τους οπαδούς της «Ένωσης» για έναν δεύτερο έλεγχο και μετά θα πλησιάσουν το γήπεδο.

Ο τελικός του κυπέλλου στο χάντμπολ ξεκίνησε με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην έχουν προλάβει να μπουν εξαιτίας της διαδικασίας και των ελέγχων.

Η καθυστερημένη είσοδος των φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο, συνδυάστηκε από επεισόδια με ανταλλαγή φωτοβολίδων και διακοπή του τελικού στο 17ο λεπτό εξαιτίας των επεισοδίων.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αντάλλασσαν φωτοβολίδες με αυτούς του ΠΑΟΚ, ενώ συγκρούονταν και με τα ΜΑΤ.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ζητήθηκε ηρεμία, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει οριστική διακοπή!

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ τη διακοπή αποφάσισε ο κ. Κοντονής μετά από επαφές που είχε με ανθρώπους της ΔΕΑΒ και τους παρατηρητές στο γήπεδο.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να λένε ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη και να προσπαθούν να πείσουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή, οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει και μέσα στο γήπεδο υπάρχουν μόνο αυτοί του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η ΑΕΚ δεν συμφωνεί να γίνει το ματς μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τελικά, αφού αποχώρησαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μετά από διακοπή 2,5 ωρών το ματς συνεχίστηκε, με το αποτέλεσμα να μην έχει πια καμία απολύτως σημασία. 
Πηγή: skai.gr