Κλείσιμο

Αλαφούζος: Ένδειξη υπανάπτυξης ότι οι εγκληματίες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο είναι ελεύθεροι

Καυστικός και ευθύς ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στο νέο αθλητικό σάιτ SDNA. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε για το τριφύλλι, τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, τη διαιτησία, την ΕΠΟ, αλλά και γενικά για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι ένδειξη υπανάπτυξης της χώρας το γεγονός ότι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι διάφοροι εγκληματίες οι οποίοι έχουν ανατινάξει μαγαζιά, δείρει κόσμο, απειλήσει ζωές, κάνουν παράνομα στοιχήματα, μιλούν σε τηλέφωνα και λένε απίθανα πράγματα μεταξύ τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο χρειάζεται για να τιμωρηθεί κάποιος σε αυτή τη χώρα. Είναι πρόκληση!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαφούζος σχετικά με τη διαφθορά που ταλανίζει το ποδόσφαιρό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων το 2011.

«Άλλη μία εκδήλωση της αρρώστιας είναι η εκλογή στη Σούπερ Λίγκα του κ. Μποροβήλου. Δεν παύει να έχει μία σοβαρότατη κατηγορία, η οποία κρέμεται πάνω από το κεφάλι του. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς η Σούπερ Λίγκ εξέλεξε πρόεδρο έναν άνθρωπο που κατηγορείται για κακουργήματα».

Παράλληλα, ο κ Αλαφούζος αναφέρθηκε στο μοντέλο της Παναθηναϊκής συμμαχίας, αντιπαραβάλλοντας το με το μοντέλο του Ολυμπιακού. Στάθηκε στα χρήματα που έχουν μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία 2,5 χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί για αποπληρωμή παλιών χρεών.

«Αρμέγεται ο Ολυμπιακός από τον ιδιοκτήτη του. Είναι ένας στυγνός επιχειρηματίας, ο οποίος με πρόφαση ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό, βγάζει δεκάδες εκατομμύρια από αυτόν! Εμείς βάζουμε λεφτά και δεν θα βγάλουμε τίποτα γιατί αυτό είναι το μοντέλο της ‘Συμμαχίας’ και αυτό ισχύει και σήμερα», σημείωσε.

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr