Αποκλείστηκαν οι Έλληνες στο test event του Ταε Κβον Ντο

Με την διεξαγωγή των αγώνων στις κατηγορίες 67 κιλών γυναικών και +80 κιλών ανδρών συνεχίζεται η δοκιμαστική διοργάνωση Ταε Κβον Ντο 2004, που λαμβάνει χώρα στο καινούριο στάδιο του Φαλήρου.
Σήμερα είναι η δεύτερη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της προκριματικής φάσης στις γυναίκες, στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Λουτίκις(Ολλανδία), Σολχάιμ (Νορβηγία), Γκούζμαν (Γουατεμάλα) και Νέχντι (Τυνησία). Από ελληνικής πλευράς, αποκλείστηκαν στην πρώτη φάση οι αθλήτριες Μαρία Καραγκούνη, Ιωάννα Λιθοπούλου, Σαραντούλα Παγωνάκη και Ευγενία Τσάφου.
Στους άνδρες στα +80 κιλά, οι Στέργιος Ροΐδης και Ευάγγελος Γούλας που αγωνίστηκαν το πρωί αποκλείστηκαν από την τελική φάση, καθώς ηττήθηκαν από τον Ισπανό Γκαρθία και τον Γάλλο Τζεντίλ αντίστοιχα, οι οποίοι με την σειρά τους προκρίθηκαν στα ημιτελικά.
Η τελική φάση των αγώνων, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ολοκληρώνεται το απόγευμα με την διεξαγωγή των τελικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των φιλάθλων ήταν άκρως ικανοποιητική, ενώ στην απογευματινή ζώνη, οπότε και το ενδιαφέρον των αναμετρήσεων «φουντώνει», αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη.
Πηγή: skai.gr