Καυγάς Σκουρλέτη - Γιαννακοπούλου με... γερμανοτσολιάδες και Ελβετούς στη Βουλή

«Σοσιαλδημοκρατικός» καυγάς στη Βουλή, με τον Πάνο Σκουρλέτη να σχολιάζει αιχμηρά την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να μην στηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τον ΕΦΚΑ.

«Δεν χρειάζεται να εγείρουμε και ζητήματα συνταγματικής φύσης για να αναδειχθεί το λάθος της ουσίας των ρυθμίσεων», δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου εξηγώντας γιατί το ΚΙΝΑΛ θα δηλώσει «παρών» στην ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη στάση του ΚΙΝΑΛ σχολίασε σκωπτικά ο Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντάς την άχρωμη και … ελβετική.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ  ότι  μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», είπε χαρακτηριστικά.

Έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Γιαννακοπούλου. Είπε στον κ. Σκουρλέτη ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα γίνει βολικό του στήριγμα.

Απέδωσε μάλιστα τα «καρφιά» Σκουρλέτη στην δημοκοπική πίεση  που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάρτε το απόφαση κύριε Σκουρλέτη ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν πρόκειται να βρείτε», «τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις θυμηθήκατε οψίμως στον ΑΣΕΠ του Αναστάση Πεπονή, ενώ πριν μας λέγατε ότι καταστρέψαμε τη χώρα όταν μας λέγατε ‘’γερμανοτσολιάδες’’», είπε μεταξύ άλλων η κ. Γιαννακοπούλου.\

Πηγή: skai.gr