Σπυράκη: Ο Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές

«Το αποκαλούμενο ‘’αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο’’ δεν είναι αποτέλεσμα συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων. Είναι αντανάκλαση της εικόνας μιας απαξιωμένης κυβέρνησης στα μάτια των Ελλήνων», τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Tα Νέα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Όπως επισημαίνει η κ. Σπυράκη, «δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αποδομείς μια κυβέρνηση που καθημερινά προσφέρει δείγματα της ανικανότητάς της».

Αναφέρει ακόμα ότι «το μήνυμα που εκπέμπει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη μας, είναι ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μια διαφορετική Ελλάδα, της αξιοκρατίας, της αριστείας, της εξωστρέφειας και της συνεργασίας».

Η Μαρία Σπυράκη εκτιμά ότι «η πραγματική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτυπωθεί όταν η χώρα επανέλθει στην κανονικότητα, έπειτα από την εκλογή μιας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη». «Τότε είναι που θα δείτε και τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που καβάλησε το κύμα της οργής και της αγανάκτησης, που διακρίθηκε στην αντίδραση αλλά πάτωσε στη δράση, να καταγράφει εκλογικά την πραγματική του επιρροή. Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας φοβάται τις εκλογές», τόνισε.
Πηγή: skai.gr