Κλείσιμο

Σκανδάλων συνέχεια

Σκάνδαλο δωροληψίας αντιμετωπίζει συγγενής νυν βουλευτή και πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με την Απογευματινή, φέρεται να αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό, κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, την χρονική περίοδο που ήταν ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο του κουνιάδου του, όπου και μετείχε σε επιτροπές προμηθειών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καταγγελίες για την υπόθεση έγιναν επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ενώ ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης παραιτήθηκε μετά το θόρυβο που ξέσπασε για τις υποθέσεις των κυρίων Νεονάκη και Μαλαίσιου και ο τότε υφυπουργός αποπέμφθηκε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Ωστόσο, η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε εκ νέου την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές.
«Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ευνοεί τη διαφθορά και συγκαλύπτει υποθέσεις κατάχρησης εξουσίας και χρηματισμού», σχολίασε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του.
Το θέμα, μετά από καταγγελίες, ανατέθηκε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, και σύντομα το υλικό της δικογραφίας πρόκειται να παραπεμφθεί στις ανακριτικές αρχές.
Πηγή: skai.gr