Ώρα ευθύνης

Βέβαιος ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών στο κρίσιμο σταυροδρόμι, όπως είπε, των εκλογών εμφανίσθηκε ο πρωθυπουργός σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα.

Όπως εξάλλου τόνισε ο κ. Καραμανλής είναι ώρα ευθύνης, ο τόπος χρειάζεται μία κυβέρνηση με σταθερότητα, είναι η ώρα των θετικών επιλογών και όχι της άρνησης γιατί η άρνηση οδηγεί σε τέλμα.

• • Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός είπε ότι δημιουργεί κλίμα πόλωσης γιατί νιώθει πολιτικά αδύναμο και απομονωμένο.

Νιώθουν πολιτικά αδύναμοι, γι΄ αυτό επιδιώκουν την πόλωση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε ότι σήμερα οι Έλληνες πολίτες απαιτούν θετικές λύσεις.

Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον του για τον αγροτικό κόσμο. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός μίλησε για το θέμα των πανωτοκίων, λέγοντας ότι 54.000 αγρότες επωφελήθηκαν από τη ρύθμιση που προώθησε η κυβέρνηση.

Για όσους δεν καλύφθηκαν από τη γενική ρύθμιση, τόνισε ότι η Αγροτική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα για ρυθμίσεις κατά περίπτωση.

Επίσης, ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που πραγματοποιούνται αυτή τη περίοδο στην ελληνική περιφέρεια.
Πηγή: skai.gr