Νέα επίθεση Βενιζέλου

Για παλαιοκομματικές
Βαρόνοι παράγοντες και περιβάλλοντα ανθούν πίσω από μια ρητορεία περί συμμετοχικής δημοκρατίας τονίζει χαρακτηριστικά και αναφέρει ότι το κρίσιμο δίλημμα είναι εάν το ΠΑΣΟΚ οδηγηθεί σε ένα ανοιχτό κόμμα ή ένα κλειστό κλειστό κόμμα μηχανισμών.

Το ΠΑΣΟΚ, ως κυβέρνηση φαινόταν να ενδιαφέρεται για το πάπλωμα και όχι για το δημόσιο καλό τονίζει ο
Επιρρίπτοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις Σημίτη, επισημαίνει ότι δεν υπήρχε συνοχή, ενώ οι ομάδες μέσα στο κόμμα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει έρμαιο στα συμφέροντα.

Κατηγορεί επίσης τον
Σημειώνει πως εάν εκλεγεί θα έχουν όλοι θέση, ενώ έκανε εκ νέου άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσμα στον Δημήτρη Τσοβόλα.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με οποιοδήποτε πρόεδρο εκ των τριών υποψηφίων αν αλλάξει, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει με κανένα πρόεδρο αν δεν αλλάξει. Αυτό δήλωσε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο κ. Σκανδαλίδης σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι στις 4 Νοεμβρίου, τελευταία ημέρα των εργασιών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, θα δηλώσει με ποιον από τους άλλους δύο υποψηφίους βρίσκεται πιο κοντά. Διευκρίνισε πάντως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είνια υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά το απόψε στη Λάρισα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος περιοδεύει στην Πάτρα και ο
Για προσπάθεια αρπαγής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στην Ημερησία δήλωσε επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος πάντα νόμιζε ότι ήταν ο περιούσιος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και του αύριο της Ελλάδας.
Πηγή: skai.gr