Νέα ανάρτηση Πολάκη για το θέμα με τον Κυμπουρόπουλο

SHARE IT
Επιμένει στις θέσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια του για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλου. 

Σε νέα ανάρτηση στο Facebook ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε μία φωτογραφία για την διαφορά της ισότητας και της δικαιοσύνης. «Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ. Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού) ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο....», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

Και συνέχισε: «Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου».

Μάλιστα στο τέλος αναφέρθηκε και στην απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να τον παραπέμψει στο πειθαρχικό. «Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:ειςαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις" ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα )», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης. 

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/article/402563/nea-anartisi-polaki-gia-to-thema-me-ton-kubouropoulo-/#ixzz5t3ZgMfK0
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
 

 

 

Πηγή: skai.gr