«Έχουμε να τα πούμε καιρό»: Ο Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok, και δεσμεύεται για διάλογο με τους νέους - Βίντεο 

"Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok, και δεσμεύτηκε σε δημιουργικό διάλογο με τους νέους. Με μια δόση αυτοκριτικής, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι έπρεπε να βγει να μιλήσει «για τις πυρκαγιές, για τις πλημμύρες για όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον καιρό.

«Δεν το έκανα, γιατί έχω συνδέσει το TikTok με πιο χαρούμενες στιγμές, αυτό ήταν λάθος. Ακούγατε πράγματα που δεν ισχύουν, και δεν ήμουν εδώ να σας απαντήσω» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο. Θα σας λέω τι ακριβώς συμβαίνει. Θα μου κάνετε ερωτήσεις... Αφήστε με να απαντήσω, και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου, και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων» τόνισε. 

@kyriakosmitsotakis_

Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Πηγή: skai.gr