Μ. Τρεμόπουλος: «Κακόγουστο προεκλογικό θέατρο οι χειρισμοί για τα δάση»

«Προφανώς και αποκαλύπτεται ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης...είναι η επίθεση στα συλλογικά αγαθά. Πρόκειται για δημόσιο συμφέρον το οποίο και προσπαθούμε να υπερασπιστούμε. Εξαντλώντας κάθε περιθώριο παροχής προεκλογικά περνάει σε ένα άλλο επίπεδο, χαρίζει αυτά που δεν της ανήκουν, ανήκουν σε όλους μας. Και έτσι κάποιος ο οποίος παρανόμησε επιβραβεύεται, αποκτά δικαιώματα πάνω σε δάση και δασικές εκτάσεις, αυτοί που έχουν κτίσει αυθαίρετα στην ουσία τους δίνεται η δυνατότητα να αποκατασταθούν και ο απλός πολίτης σκέφτεται γιατί να μην έχει παρανομήσει και αυτός».
«Πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι ένα κακόγουστο προεκλογικό θέατρο και ότι θα καταρρεύσουν στο δικαστήριο».
«Είναι σαφές ότι ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα έπρεπε να συζητηθεί πρώτον με τους φορείς, με την επιστημονική κοινότητα, αγνοήθηκε ολόκληρη η σχολή της δασολογίας, αγνοήθηκε το γεωτεχνικό επιμελητήριο...».
«ΙΒεβαίως μέσα στη Βουλή τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι αντίθετα, ζητήσανε λοιπόν να γίνει μια μεγαλύτερη συζήτηση τουλάχιστον στη Βουλή. Θέλησαν να το περάσουν ταχύτατα...... και έτσι ταχύτατα αύριο το πρωί θα ξεκινήσει 10.30 η συζήτηση και θα τελειώσει μέσα σε λίγες ώρεςΙ».
Πηγή: skai.gr