Κώστας Καραμανλής: Κυβέρνηση ισχυρή 4αετίας για τα εθνικά συμφέροντα

Το άποψη ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μια κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, εξεφρασε ο ρπώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στο 120 τακτικό συνέδριο της ΝΔ.
Ο κ. Καραμανλής έθεσε ως στόχο για τη ΝΔ μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία, για κυβέρνηση ισχυρή με ορίζοντας 4αετίας, που θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους.

Ειδικότερα ο κ.Καραμανλής δήλωσε

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μίας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία για κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη. Που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους, που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει. Και σε αυτό το μεγάλο αγώνα όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή.»
Πηγή: skai.gr