Κόντρα στη ΓΣΕΕ

Σκληρή κόντρα στους κόλπους της ΓΣΕΕ μεταξύ των παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη κατά την συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά, στο Πεδίον του Άρεως, η ΠΑΣΚΕ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι η σκυτάλη των ύβρεων από την ηγεσία του Συνασπισμού παραδόθηκε στις σταλινικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας η Αυτονόμη Παρέμβαση επισημαίνει ότι η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ δεν έχει χάσει μόνο τον στόχο αλλά τα αυγά και τα πασχάλια.

Aναχρονιστικό χαρακτήρισε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ .
Το χαρακτήρισε μάλιστα ότι είναι κόμμα των παππούδων του.

Εν τω μεταξύ ταλαιπωρία περίμενε την Πέμπτη χιλιάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά.

Η επιβίβαση τους ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, που έληξε η απεργία των μηχανικών, αν και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης οι υπεύθυνοι τους διαβεβαίωναν ότι τα πλοία θα απέπλεαν κανονικά.

Ταλαιπωρία όμως και για τους επιβάτες του ΟΣΕ απο Κωνσταντινούπολη. Την τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν, τα δρομολόγια της Τετάρτης αλλά και της Πέμπτης για Θεσσαλονίκη.

Τελικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ναύλωσε την Πέμπτη λεωφορείο για να μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, όσους δεν κατάφεραν να αναχωρήσουν την Τετάρτη με άλλα μέσα.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα επιστραφεί το αντίτιμο κλίνης, σε όσους επιβάτες επιλέξουν να επιστρέψουν με το λεωφορείο.
Πηγή: skai.gr