Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Κόντρα για το Μουσείο

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης.

Η κυβέρνηση φοβάται να αναδείξει την ιστορία όσων συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου Μουσείου, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Για μικροκομματικές σκοπιμότητες είχε κατηγόρησε νωρίτερα την κυβέρνηση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να οικειοποιηθεί το Μουσείο.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης, κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός ότι το Μουσείο έγινε επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή.

"Το νέο Μουσείο είναι σύμβολο ομοψυχίας και ο οραματισμός του υπήρξε διαχρονικός απο το 1976" απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας.

Στόχος του μουσείου είναι η ολοσχερής εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Πηγή: skai.gr