Κλείσιμο

Κεδίκογλου: Άλλη στιγμή οι κομματικές διαφορές - Χρέος μας να προασπίσουμε τη Δημοκρατία

Η κυβέρνηση θα εξετάσει όλα τα μέσα για να θωρακιστεί η δημοκρατία μας απέναντι στην απειλή μίας εγκληματικής οργάνωσης, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Τόνισε ότι η επίσημη θέση της κυβέρνησης διατυπώνεται από τον εκπρόσωπο, προσθέτοντας ότι οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αφήσουν τις κομματικές αντιπαραθέσεις και «να δούμε πως θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας».

«Συνθήματα του τύπου ή εμείς ή αυτοί δεν βοηθούν», επεσήμανε.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Χρυσανθου Λαζαρίδη, εκτίμησε ότι «μάλλον δεν αποδόθηκαν σωστά διότι ο Λαζαρίδης απλά έθεσε κάποια ερωτήματα για ορισμένες εμπρηστικές δηλώσεις που κατά καιρούς έχουν κάνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε ότι πέρα από τον φυσικό αυτουργό υπάρχει και το θέμα των ηθικών αυτουργών και πρέπει να δούμε τη λειτουργία της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ακόμα ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που αποκάλεσε από την αρχή τη Χρυσή Αυγή νεοναζί και τους κατήγγειλε, ενώ οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν έλεγαν κουβέντα, γιατί προσδοκούσαν να χάσει ψήφους η ΝΔ.

«Τις κομματικές διάφορες να τις λύσουμε άλλη στιγμή, είναι χρέος όλων μας να προασπίσουμε τη δημοκρατία», επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Πηγή: skai.gr