εθνική οδός

Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξαν Εθνική και Αττική Οδός και για τα βαρέα οχήματα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, αυτή την στιγμή παρατηρείται ύφεση των φαινομένων και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία. Ωστόσο, η εικόνα μπορεί να αλλάξει αργότερα

Κλείσιμο

Διάλογος και για το άσυλο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο νόμο για το άσυλο άφησε ο υπουργός Παιδείας..

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τονίζει ότι στόχος ήταν και θα παραμείνει να θωρακίσουμε το άσυλο ως άσυλο ιδεών, ελεύθερης διακίνησής τους, στοχασμού, διδασκαλίας και έρευνας. Από εκεί και έπειτα, είναι σαφές ότι ο νόμος ο οποίος θωρακίζει το άσυλο, υπάρχει, προσθέτοντας ότι πολλές φορές ο νόμος δεν εφαρμόζεται.

Πάντως, τόνισε, ότι το ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος δε σημαίνει ότι είναι η ώρα για να αναζητήσουμε ευθύνες ως προς το ποιοι και γιατί δεν τον εφαρμόζουν.

Σε κάθε περίπτωση, αν στο μέλλον υπάρξουν βελτιωτικές σκέψεις από οποιαδήποτε πολιτική δύναμη στο πλαίσιο του διαλόγου, δηλαδή στο πλαίσιο του θεσμοθετημένου διαλόγου που έχει ξεκινήσει για την Παιδεία, αυτές οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και, αν πράγματι μπορούν να συνεισφέρουν, θα τις εξετάσουμε και εμείς είπε ο υπουργός.

Παράλληλα τόνισε, ότι η δική του θέση ότι στόχος της Πολιτείας είναι να θωρακίζει το άσυλο, ως άσυλο ιδεών και στοχασμού.
Πηγή: skai.gr