Κλείσιμο

Αντεπίθεση Φίλη στο «ατόπημα» Πανούση

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για το άρθρο του με τίτλο «Νοείται αριστερά του τίποτα;» άσκησε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

«Δεν νομίζω ότι κανείς υπάρχει ως υπουργός με το να αρθρογραφεί, να στηλιτεύει και να καταδικάζει φαινόμενα. Ο υπουργός δεν είναι σχολιαστής, είναι υπουργός, να ξέρουμε τους ρόλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για «ατόπημα» του υπουργού και σημείωσε πως δεν είναι δυνατό «να απευθύνεται στην κυβέρνηση δια πρωτοσέλιδου άρθρου».

Αναφορικά με τα σχόλια του κ. Πανούση για την Αστυνομία, ο κ. Φίλης απάντησε πως αν ο υπουργός διαπιστώνει πως ισχύουν αυτά που γράφει τότε «ο ρόλος του είναι να εφαρμόσει μια πολιτική προστασίας των πολιτών».

Ερωτηθείς για το μέλλον του κ. Πανούση στην κυβέρνηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι ρόλος του δεν είναι να διορίζει ή να απολύει υπουργούς. «Ο πρωθυπουργός του έχει εμπιστευτεί έναν κρίσιμο τομέα και ευχόμαστε να πετύχει», συμπλήρωσε.
Πηγή: skai.gr