ΑΝΕΛ προς Μελά: Να κατονομάσεις τους βουλευτές μας που θέλουν να ψηφίσουν ΠτΔ αλλιώς...

Με ένα τελεσίγραφο απάντησαν οι ΑΝΕΛ στα όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως υπάρχουν ακόμα τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ που επιθυμούν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Μελάς αποκάλυψε πως είναι και άνδρες και γυναίκες.

«Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι ‘θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο’. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες», ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μελάς, απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του και την δημοσιοποίηση του θέματος σε σκοπιμότητες από την πλευρά του προέδρου των ΑΝΕΛ. Πάνου Καμμένου και της κ. Ξουλίδου, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να τού ασκηθεί πίεση για να μην ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν μπορεί για ένα θέμα που με αφορούσε να μην με έχουν ενημερώσει. Δεν μπορείς να μην ενημερώνεις αυτόν που τον αφορά και να βγαίνεις δημόσια να λες ψέματα. Αυτές είναι αισχρότητες και για αυτό έχω καταφύγει στις εισαγγελικές αρχές», τόνισε ο κ. Μελάς αιτιολογώντας την αποχώρηση του από το κόμμα.

Την ένταξη του Παναγιώτη Μελά, στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ανακοίνωσε από έδρας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Πηγή: skai.gr