«Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις επαφές Μηλιού και Σταθάκη στο Σίτι

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις επαφές που έχουν με παράγοντες επενδυτικών κεφαλαίων στο Σίτι του Λονδίνου τα στελέχη της Κουμουνδούρου Γιώργος Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός.

«Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν ‘μαντρόσκυλα του συστήματος’ [...] και ‘όργανα της «δικτατορίας των αγορών’», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

Επικαλούμενη πληροφορίες μέσου ενημέρωσης, η κ. Ασημακοπούλου κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως παραδέχτηκαν στους παράγοντες του Σίτι πως «όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται».

Δηκτική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Πηγή: skai.gr