Κλείσιμο

ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση Χρυσοχοΐδη-Βενιζέλου

Νεα αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης άφησε αιχμές για τον κ. Βενιζέλο λέγοντας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες "Μας έχει γυρίσει η κοινωνία την πλάτη. Μας οδηγείς σε αδιέξοδα με τις επιλογές σου και στη συρρίκνωση",

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να του απάντησε ότι όσες ενδιαφέρουσες προτάσεις έχει ο καθένας , καλό θα ήταν να τις μεταφέρει και στον Πρόεδρο αλλιώς γίνονται προς χάριν εντυπώσεων.

Στον κ. Χρυσοχοίδη φέρονται να απάντησαν ο Απόστολος Κακλαμάνης συστήνοντας να επικρατήσει ενωτικό κλίμα, η Εύη Χριστοφιλοπούλου επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να γινόμαστε πρωτοσέλιδο συνεχώς για τα εσωτερικά μας» και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος , ο οποίος έβαλε την διάσταση ότι «ο κόσμος που μας ψήφισε στις ευρωεκλογές τίμησε την πορεία που έχουμε κάνει από το 2009, αν λοιπόν συνεχίσουμε να βγάζουμε προς τα έξω μόνο την εσωστρέφεια μας , τότε η ψήφος που προορίζεται για εμάς, θα την πάρει …το ποτάμι!»

Επικριτικός ήταν και ο Θάνος Μωραίτης σχολιάζοντας την σύσταση του Ευάγγελου Βενιζέλου προς την ΚΟ «να μην τροφοδοτούμε τη μικρότητα, τη μικροπρέπεια, τη συνωμοσιολογία, την παραπολιτική θεώρηση των πραγμάτων».

Ο Θάνος Μωραϊτης του απάντησε ότι « συνωμοσιολογία είναι η 5η φάλαγγα και οι καλικάτζαροι, που εσύ Πρόεδρε έχεις κατά καιρούς αναφέρει. Δεν μπορώ να είμαι σε ένα κόμμα με μια και μόνη άποψη. Πρέπει να υπάρχει η διαφορετική άποψη.»
Πηγή: Γιάννης Καντέλης