Σκουρλέτης: Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ

«Δεν προβλέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή», τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Κατερίνα Ακριβοπούλου ο Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην αντιμετώπιση της Χρυσης Αυγής.

«Άλλο η εγκληματική οργάνωση και δράση, και άλλο η ενοχοποίηση των απόψεων και των ιδεών» σημείωσε, και πρόσθεσε: «Περιμένουμε τη δικαστική εξέλιξη. Η προστασία των δικαιωμάτων είναι κεκτημένο για τον οποιοδήποτε.»

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι όλες οι εκτιμήσεις για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν έξω, και ότι η χθεσινή ήταν μία τετράωρη συζήτηση, ένας βαθύς προβληματισμός, όπου αποφασίστηκε να ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας.

«Χρειάζεται πολιτική αντιμετώπιση και ανάγκη να αποκαλύψουμε τις προθέσεις και τους εκλογικούς σχεδιασμούς της ΝΔ», σημείωσε επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση μπορεί να θέλει να πάμε στις εκλογές με προφυλακισμένους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, από ‘κει και πέρα δημιουργούνται τεραστία ζητήματα» δήλωσε, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να μπορούν δια επιστολικής ψήφου να ψηφίζουν άνθρωποι που δεν τους έχουν απαγορευθεί τα πολιτικά δικαιώματα.»
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ