Σκουρλέτης: Αντιθεσμική η στάση των Μπαρόζο και Σαμαρά - Διευκρινήσεις Τατσόπουλου για τα περί τρομοκρατίας

Επέμεινε και σήμερα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης οτι ήταν ορθή η στάση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε οτι δεν ήταν αντιθεσμική η συμπεριφορά του κυρίου Τσίπρα.

Αντιθεσμική - όπως είπε - ήταν η στάση των κυρίων Σαμαρά και Μπαρόζο που επέλεξαν αυτή την ημέρα για να επιτεθούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και να θέσουν διλήμματα υποστήριξε .

Αναφερόμενος στις αιχμές που άφησε ο Πέτρος Τατσόπουλος – μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το θέμα της τρομοκρατίας – ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε την ανάγκη που αισθάνθηκε, όπως είπε, ο βουλευτής να διευκρινίσει το τί ακριβώς εννοούσε (Διαβάστε τις διευκρινήσεις Τατσόπουλου παρακάτω).

Χαρακτήρισε τέλος χωριάτες τα στελέχη του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας που δεν γνωρίζουν ότι ο Ιταλός Αντόνιο Νέγκρι κυκλοφορεί ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα που προέκυψε για την τρομοκρατία, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Τη διαγραφή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται ως συμπαθούντες των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, ζήτησε η ΝΔ με ανακοίνωσή της, επικαλούμενη δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πέτρου Τατσόπουλου στον ΣΚΑΙ.

Η ΝΔ τονίζει ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.

Ο Πετρος Τατσόπουλος σε συζήτηση σχετικά με το φυγά, Χριστόδουλο Ξηρό τόνισε στον ΣΚΑΙ ότι «αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται φυλακή για τις ιδέες τους αλλά γιατί σκότωσαν 23 ανθρώπους». Υπογράμμισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι πολιτικοί κρατούμενοι αλλά δολοφόνοι».

Ανέφερε ακόμη ότι «φαντάζεται» ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων», όπως και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι πολιτικός κρατούμενος. Όμως διευκρίνισε ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε διευκρινιστική δήλωσή του, ο κ. Τατσόπουλος
έκανε λόγο για «πρεμούρα» της ΝΔ να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία κόβοντας και ράβοντας, μια δήλωσή για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr