Σκουρλέτης: Γελάμε στο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση της ΝΔ για την τρομοκρατία

Ως «το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς» χαρακτήρισε την ανακοίνωση της ΝΔ που ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης.

Η γελοιότητα αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όρια, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «κοτσάνες » και «μπαρούφες».

«Μην κάνετε ρεντίκολο τη χώρα, σοβαρευτείτε» τόνισε, και έκανε λόγο για μπαρούφες. «Και μόνο το ερώτημα που τίθεται είναι προσβλητικό» απάντησε ερωτηθείς από τον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο αν καταδικάζει την τρομοκρατία.

«Πολιτική η στάση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας» τόνισε.

«Γελάει (σσ. ο Σκουρλέτης) με το γεγονός ότι τον Τσίπρα στηρίζει ο Αντόνιο Νέγκρι που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία; γελάει για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την αποφυλάκιση των Κουφοντίνα, Γιωτόπουλου και Ξηρού;» απάντησε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο «πολιτικός» λόγος της ΝΔ ανέφερε εξάλλου η αξιωματική αντιπολίτευση για την ανακοίνωση της Συγγρού. 

"Αν και μας έχει συνηθίσει σε παραληρήματα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως ακραίους και τρομοκράτες σχεδόν όλους όσους υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δεν αρκείται σε αυτό και σήμερα ξεπερνάει τον εαυτό του φτάνοντας να καταγγείλει και όσους τον υποστηρίζουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το δυστύχημα είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτός όλων των άλλων γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού."
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ