Κλείσιμο

Βενιζέλος: Ανοιχτή η διαπραγμάτευση με την τρόικα – να μην κλονίζουν το έργο της κυβέρνησης οι εταίροι

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα παραμένει ανοιχτή, oι εταίροι μας να μην κλονίζουν το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος στον απόηχο της συνόδου του Eurogroup.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, o κ. Βενιζέλος στάθηκε στην ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση. «Χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην Ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση» τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος
εξέφρασε και τη μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ