Κλείσιμο

Διαψεύδουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων

Διαψεύδουν δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, το οποίο ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίσθηκε στην κοινοβουλευτική του ομάδα ό,τι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ήμουν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου είπε «μη μιλάς στο τηλέφωνο γιατί κάποιοι σε ακούν» σχολίασε σήμερα η Ρένα Δούρου, μιλώντας στο Mega.

Εξήγησε πως αυτό που ειπώθηκε στη συνεδρίαση είναι ότι σε μια χώρα που παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για το πώς παρακολουθούσε η αντιτρομοκρατική όλο αυτό το διάστημα.

Το δημοσίευμα είχε προκαλέσει και την έντονη αντίδραση του υπουργού
Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά «ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά».

Σε διαφορετική περίπτωση, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Δένδια, ο κ. Τσίπρας παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί.
Πηγή: skai.gr