Αντιδράσεις στη συνέντευξη Γ. Παπανδρέου

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Παπανδρέου είχε αναγγείλει ότι στη Θεσσαλονίκη θα παρουσίαζε συγκροτημένο πρόγραμμα και τεκμηριωμένες προτάσεις. Αυτά που όλοι οι Έλληνες ακούσαμε ήταν νεφελώδεις εξαγγελίες και αλληλοσυγκρουόμενες υποσχέσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατάφερε και πάλι να ακυρώσει τον εαυτό του.

Αλλά και ένας από τους αντάρτες της ΝΔ ο Πέτρος Τατούλης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , αφήνοντας όμως αιχμές και κατά του πρωθυπουργού.

Ο κ. Παπανδρέου θεωρεί εαυτόν έναν ακόμη πρίγκιπα. Λες και η Ελλάς έχει ακόμη να πληρώνει πολλά στο ταμείο της οικογενειοκρατίας και του φαβοριτισμού. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους κληρονόμους πρίγκιπες της πολιτικής, είπε ο κ. Τατούλης.

''Ο λόγος του Γιώργου Παπανδρέου ήταν γεμάτος γενικότητες και αοριστίες'' δήλωσε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης.

Το ΚΚΕ σχολιάζοντας την συνέντευξή του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα.

Το γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, σε ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:

Αυτό το Σαββατοκύριακο παρακολουθήσαμε μια αγωνιώδη αντιφατική και εν τέλει αποτυχημένη προσπάθεια από τον κ. Παπανδρέου να φιλοτεχνήσει ένα κοινωνικό προφίλ για την παράταξή του. Μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπανδρέου σφράγισαν το τέλος εποχής του δικομματισμού.

Ο ΛΑ.Ο.Σ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η συνέντευξη Παπανδρέου ήταν δώρο για τα γενέθλια του πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου έδειξε ότι επιμένει να πατάει το γκάζι, με σηκωμένο το χειρόφρενο, κατέληξε ο ΛΑ.Ο.Σ στην ανακοίνωσή του.
Πηγή: skai.gr