5 celebrities σου αποδεικνύουν πως τα loafers είναι τα παπούτσια της άνοιξης

Τα loafers φέτος έκανα ένα δυναμικό comeback στη γκαρνταρόμπα μας και κέρδισαν μια μόνιμη θέση. Κι αν νόμιζες πως εξάντλησαν τις δυνατότητες τους τον χειμώνα, ξανασκέψου το. Τα loafers έρχονται και πάλι να σώσουν τη μέρα.

Ο ανοιξιάτικος καιρός απαιτεί να εξισορροπήσεις με μαεστρία διαφορετικές στρώσεις ρούχων που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις διάφορες καιρικές εκφάνσεις της ημέρας και να διαλέξεις έξυπνα κομμάτια.

Ψυχολογικά και μόνο ίσως υπάρχουν φορές που δεν νιώθεις έτοιμη να φορέσεις σανδάλια και ανοιχτά παπούτσια και φυσικά ούτε λόγος για μποτάκια τις πολύ ζεστές ημέρες. Τα loafers είναι λοιπόν η τέλεια ενδιάμεση λύση κι από τα λίγα παπούτσια που συνδυάζουν ένα cool attitude με ένα κομψό αποτέλεσμα. Είναι πολύ εύκολο να τα εντάξεις μέσα σε διαφορετικά outfits ακόμη και με κομμάτια πιο ανοιξιάτικης αισθητικής.

Η απόδειξη του πως να φορέσεις κι εσύ τα loafers σου δια ποδός 5 celebrities όλες γνωστές για το γούστο τους και τις fashionable επιλογές τους και όλες με διαφορετικό στιλ.

Με athleisure κοστούμι όπως η Olivia Palermo

Η Olivia Palermo είναι από εκείνες τις γυναίκες που στιλιστικά δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Έχει τη μοναδική ικανότητα να υιοθετεί τα trends με έναν δικό της τρόπο και να τους βάζει την προσωπική τους σφραγίδα. Έτσι λοιπόν και τώρα, αν έψαχνες τον τρόπο να φορέσεις επιτέλους ένα κοστούμι αλλά χωρίς να είσαι too much η Olivia Palermo σου δείχνει τον τέλειο τρόπο. Προτίμησε ένα oversized σακάκι κι ένα αέρινο παντελόνι και συνδύασε τα με ένα φούτερ. Οι λεπτομέρειες που τραβάνε προς τα πάνω το όλο σύνολο είναι η μικρή δερμάτινη τσάντα, το μαντίλι στο λαιμό, τα κομψά γυαλιά ηλίου και φυσικά τα δερμάτινα loafers με τις μικρές φούντες.

Με jean και κάλτσες όπως η Katie Holmes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Η Katie Holmes κρατάει χαμηλό προφίλ αλλά συχνά μας χαρίζει to the point εμφανίσεις. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πλεκτό bralette με το ασορτί πλεκτό cardigan; Για ακόμη μια φορά χωρίς να δημιουργεί μεγάλο fashion θόρυβο γύρο της αποδεικνύει την οξύτητα της fashion ματιά της. Ένα φανερό ζευγάρι κάλτσες μέσα από τα loafers σου θα αναβαθμίσει στιγμιαία και το πιο καθημερινό jean outfit.

Με split hem παντελόνι όπως η Elsa Hosk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Από ένα super model όπως είναι η Elsa Hosk δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το να μετατρέψει μια απλή βόλτα με το καροτσάκι του μωρού σε δυνατή fashion στιγμή. Ένα μαύρο split hem παντελόνι, ένα μαύρο δερμάτινο jacket, μια pouch τσάντα έντονου χρώματος και ελαφρώς chunky loafers αρκούν.

Με jean και ανοιξιάτικα loafers όπως η Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει καταφέρει να γράψει τη δική της fashion ιστορία και να δημιουργήσει τον όρο της influencer πριν ακόμη αυτός υπάρξει. Ένα απλό denim παντελόνι όπως έχουμε όλες μας, με ένα top με λεπτή πλέξη και ένα jacket αποτελούν το ιδανικό μεταβατικό outfit ανάμεσα σε δύο εποχές. Η διαφορά βρίσκεται στα παπούτσια που ναι μεν είναι loafers αλλά όχι σκληρού δέρματος. Είναι μαλακά, είναι καστόρινα, είναι άνετα και είναι μια τέλεια εναλλακτική για όσες νιώθουν πως το κλασικό δέρμα τις ζεσταίνει πολύ.

Με μίνι φούστα όπως η Camille Charrière

Η Camille Charrière έχει ένα στιλ λίγο boyish, λίγο cool και λίγο sexy. Μια ματιά στο Instagram της θα σε κάνει να αντιληφθείς πως έχει φορέσει όλες τις τάσεις πριν αυτές γίνουν hot κι αρχίσεις να τις βλέπεις παντού. Αγαπάει τα μίνι κι εμείς το ίδιο. Μην διστάσεις να φορέσεις κι εσύ τη μίνι φούστα σου και αν δεν θέλεις να φαίνεσαι πολύ καλοκαιρινή προτίμησε ένα λίγο πιο βαρύ ύφασμα όπως το βελούδο και μην ξεχάσεις τις κάλτσες σου.

Διαβάστε ακόμα:

3 συνταγές για »δείπνο για έναν», για μετά την προπόνηση

Εσένα ποιο είναι το κουμπί σου όταν όλα πάνε στραβά; 

Πηγή: savoir ville