«Τα λεφτά, τα λεφτά τα εκαττομύρια» : Γουίλιαμ και Χάρι- Ποιος είναι τελικά ο πιο πλούσιος

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς royal οικογένειες του κόσμου. Μάλιστα, λίγο μετά από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για το παλάτι - μετά από την απόφασή του μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις- το ενδιαφέρον έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Με την απόφαση μάλιστα των Σάσεξις να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η νέα οικονομική τους κατάσταση και αν το ζευγάρι είναι πιο πλούσιο ή όχι από τους Κέιμπριτζις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ως δεύτερος στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, επωφελείται αρκετά από την βασιλική περιουσία. Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη, έχει επωφεληθεί αρκετά με τις συμφωνίες που έχει κάνει από την ημέρα που εγκατέλειψε την βασιλική ζωή. Και οι δύο όμως, επωφελούνται από την περιουσία που τους άφησε η μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταιάνα. Όπως αναφέρεται από το International Business Times η κληρονομιά που άφησε η Νταιάνα και την οποία έλαβαν όταν έγιναν 25 ετών, ανερχόταν σε 17,9 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία τα δύο αδέρφια μοιράστηκαν. Την ίδια στιγμή, οι δύο τους κερδίζουν ετήσια μερίσματα της τάξης των 336.000 ευρώ ετησίως, καθώς κληρονόμησαν τα κοσμήματα της μητέρας τους και άλλα προσωπικά της ανεκτίμητα, όπως το νυφικό της, οικογενειακές φωτογραφίες και κειμήλια, ηχογραφήσεις και βίντεο ανεκτίμητης αξίας της πριγκίπισσας του λαού όπως ίθιστε να αποκαλούν την Νταιάνα.

Όσο αφορά τώρα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα η περιουσία του ανέρχεται σε σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ και προέρχεται από διάφορες πηγές. Πέρα από την ετήσια αποζημίωση που λαμβάνει για τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί από τον θρόνο, ο Γουίλιαμ λαμβάνει αρκετά έσοδα από τα πολυάριθμα κληροδοτήματα της οικογένειας. Ο ίδιος, έλαβε για παράδειγμα 9,5 εκατομμύρια ευρώ από την γιαγιά του - ποσό που επίσης πήρε ο Harry στα 21 του χρόνια. Ο Χάρι τώρα, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, έχει στην κατοχή του περίπου 50,5 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά το ότι και η Mέγκαν είχε μια μεγάλη περιουσία πριν τον παντρευτεί, τα περιουσιακά τους στοιχεία αυξήθηκαν δραματικά χάρη στο συμβόλαιο με το Netflix, το οποίο σύμφωνα με τις σχετικές φήμες πρόσθεσε 84 εκατομμύρια ευρώ στην περιουσία τους, ενώ και το συμβόλαιο με το Spotify τους έφερε ακόμη 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιος λοιπόν είναι ο πιο πλούσιος; Όπως αναφέρει το townandcountrymag.com η περιουσία των δύο αδερφών είναι σχεδόν ίδια - αν και αυτό πιθανότατα να αλλάξει όταν ο Γουίλιαμ αναλάβει τον θρόνο της Βρετανίας.

Πηγή: Must