Κλείσιμο

Μπέλα Χαντίντ: Φοράει παλαιστινιακό μαντίλι και διαδηλώνει σε πορεία στη Νέα Υόρκη (pics - video)

Χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων σε όλον τον κόσμο για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με φόντο τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μπέλα Χαντίντ η Αμερικανίδα μοντέλο, παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής η οποία πέρα από σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα social media της,  ενώθηκε με το πλήθος που συμμετείχε σε πορεία εχθές στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η ίδια, φορώντας παλαιστινιακό μαντίλι και μια μάσκα, καταγράφεται από κάμερες να φωνάζει συνθήματα και να ανεμίζει μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία, μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες.

Σύμφωνα με τo Page Six, η Μπέλα έκανε με το χέρι της το σήμα της ειρήνης και χαιρέτισε τις κάμερες ενώ το πλήθος φώναζε συνθήματα.

Λίγες ώρες νωρίτερα η 24χρονη, είχε μοιραστεί στα social media μια γαμήλια φωτογραφία των παππούδων της, αλλά και μία φωτογραφία του Παλαιστίνιου πατέρα της ως παιδί, συντροφιά με τα επτά αδέλφια του και τη μητέρα του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram η Μπέλα Χαντίντ εξηγούσε ότι οι δικοί της «εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, και κατόπιν έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, τον Λίβανο, και την Τυνησία». «Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη» ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο, συμπληρώνοντας ότι θα τους στηρίξει με όλες τις τις δυνάμεις, καθώς ελπίζουν «για έναν καλύτερο κόσμο». «Δεν θα σβήσουν ποτέ την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία», κατέληξε στην ανάρτησή της η 24χρονη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Πηγή: skai.gr