Mick Jagger: Ο γερόλυκος της ροκ αρραβωνιάστηκε για 3η φορά με μια 36χρονη χορεύτρια

Ο τραγουδιστής έχει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η εντυπωσιακή φίλη του Mick Jagger, Melanie Hamrick, εντοπίστηκε να φοράει ένα λαμπερό δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Φίλοι της 36χρονης χορεύτριας μπαλέτου ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, παρόλο που οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία σχετική δήλωση. 

Όσοι βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι λένε ότι η Melanie παραδέχτηκε σε πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη ότι είναι αρραβωνιαστικιά του Mick. «Η Melanie ήταν στο American Ballet Theatre και έλεγε στους φίλους της ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Mick», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ο οποίο μίλησε στη «Mirror». Και συνέχισε: «Η οικογένειά της γνωρίζει ότι οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί και έχουν ενθουσιαστεί για την κόρη τους». 

Ο Mick Jagger

Τέλος, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά «όλοι οι φίλοι της είναι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι γι’ αυτήν», κατέληξε. 

Η Melanie που γνώρισε τον τραγουδιστή των Rolling Stone πριν από εννέα χρόνια, είχε διαψεύσει τις φήμες περί αρραβώνων. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια συναυλία στο Τόκιο. Ο Mick Jagger έχει οκτώ παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες. 

Πηγή: skai.gr