Justin Bieber: Συνταξιούχος στα 29 του – Πήρε 200 εκατ. δολάρια από την πώληση του μουσικού του καταλόγου και όπου φύγει… φύγει

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η διασημότητά του τον κουράζει πολύ», αποκάλυψε στενός του φίλος 

Ο πρίγκιπας της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, είναι έτοιμος να πάρει τα λεφτά του και να βγει στη σύνταξη σε ηλικία μόλις 29 ετών, σύμφωνα με το «Radar». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής πήρε 200 εκατ. δολάρια μετά την πώληση του μουσικού του καταλόγου και πλέον σκέφτεται σοβαρά να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, Hailey Bieber.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η διασημότητά του τον κουράζει πολύ», αποκάλυψε φίλος του. 

«Ακόμα και ο ψυχολόγος του τον συμβουλεύει ότι αν αυτό τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να το αφήσει στην άκρη», εξήγησε ο φίλος του τραγουδιστή. 

Πέρυσι, ο Μπίμπερ σταμάτησε ξαφνικά την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour», μόλις 49 ημέρες μετά την έναρξη των εμφανίσεών του, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και εξάντληση. Προφανώς, ο ίδιος δεν ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή.

«Ο Τζάστιν αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό», αποκάλυψε άνθρωπος, επίσης, από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή. «Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Hailey και να απολαύσει τα χρήματά του».

Ο Μπίμπερ θέλει να επενδύσει στον γάμο του. «Παντρεύτηκαν πολύ νέοι και ο γάμος τους έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα». 

Πέρυσι, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt και είχε παραλύσει το πρόσωπό του. 
 

Πηγή: skai.gr