Jason Momoa: O ηθοποιός καλεί τους τουρίστες να μην ταξιδέψουν στο Μάουι

«Το νησί υποφέρει πολύ», έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Τζέισον Μομόα, συντετριμμένος για όλα όσα βιώνουν οι συμπατριώτες του, με νέο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέπει τον κόσμο να μην ταξιδέψει στο Μάουι, στον απόηχο των φωτιών που κατέκαψαν τη Χαβάη και οδήγησαν σε τουλάχιστον 93 θανάτους.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Τζέισον Μομόα, που κατάγεται από την πολιτεία, κάλεσε τους ακολούθους του να μην επιχειρήσουν να πάνε στη Χαβάη. «Μην πείσετε τον εαυτό σας πως είναι αναγκαία η παρουσία σας σε ένα νησί που υποφέρει πολύ», έγραψε ο 44χρονος ηθοποιός. 

«Ευχαριστώ όσους έκαναν δωρεές», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ο οποίος αναδημοσίευσε και αναρτήσεις οργανώσεων για τη στήριξη της πυρόπληκτης νήσου. Παρά τη δύσκολη κατάσταση στη Χαβάη, ο Μομόα εμφανίστηκε σίγουρος πως «θα αναγεννηθούμε, πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι». 

Ο Τζέισον Μομόα είναι γεννημένος στη Χονολουλού και μιλά συχνά και πολύ περήφανα για τις χαβανέζικες ρίζες του. Τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, είχε γδυθεί και έμεινε μόνο με ένα παραδοσιακό malo. «Στην πραγματικότητα, δεν μου αρέσει να φοράω ρούχα πια», είπε.  Η εμφάνισή του αυτή είχε να κάνει με τη σειρά ντοκιμαντέρ που έκανε για να αναδείξει τον παραδοσιακό χαβανέζικο τρόπο ζωής. 

Πηγή: skai.gr