Η «κατάρα» των Μαρκλ: Ο αδερφός της Μέγκαν την κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε

Η «κατάρα» των Μαρκλ: Ο αδερφός της Μέγκαν την κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι γνωστό πως δεν έχει καμία επαφή με τα περισσότερα μέλη της οικογένειας της, ειδικά με τον πατέρα και τον αδερφό της, με τους οποίους έχεις τις χειρότερες σχέσεις, καθώς με την πρώτη ευκαιρία ''ρίχνουν τα πύρα τους'' σε εκείνην.

Αυτή την φορά, ο αδερφός της Δούκισσας, Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ την κατηγορεί ότι «σχεδόν τον κατέστρεψε» και για την αδυναμία του να βρει δουλειά.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε στο αυστραλιανό περιοδικό ''New Idea'' ότι έχασε τη δουλειά του και τώρα δεν μπορεί να βρει καινούργια, λόγω της φήμης ότι σχετίζεται με την ίδια.

Μάλιστα, τόνισε ότι σκέφτηκε να αλλάξει το επώνυμό του για να ξεφύγει από την «κατάρα» των Μαρκλ.

«Είμαι άστεγος και θα μπορούσα να είμαι κάτω από μια γέφυρα με ένα χαρτόνι που ζητά χρήματα, αλλά ευτυχώς η μαμά μου με πήρε μαζί της», είχε πει ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ, προσθέτοντας: «Η Μέγκαν θα μπορούσε να με βοηθήσει ή να βάλει κάποιον άλλο στο Παλάτι να το κάνει».

Φυσικά, δεν ευθύνεται μόνο η Μέγκαν Μαρκλ για το γεγονός ότι έχει βρεθεί άνεργος και άστεγος παρά τους ισχυρισμούς του, καθώς τον Ιανουάριο του 2019 συνελήφθη στο Όρεγκον, κατηγορούμενος ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μάλιστα και στο παρελθόν του είχαν περάσει χειροπέδες όταν το 2017 κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλου με το οποίο είχε απειλήσει μία γυναίκα, όπως έχει αναφέρει η ''The Sun''.

Πηγή: Must