Μέσα από ένα της βίντεο η Σάρον Στόουν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως μέλος του SAG-AFTRA και παράλληλα, αποκάλυψε κάτι που μάλλον δεν περιμέναμε. Όπως η ίδια είπε, απειλήθηκε να χάσει τη δουλειά της στην Ατλάντα - όχι εξαιτίας κάποιας διαφωνίας ή κόντρας - αλλά επειδή θεώρησε σωστό να ζητήσει απ' όσους δουλεύουν μαζί της να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα του Vanity Fair η ηθοποιός είπε: "Θα επιστρέψω στη δουλειά μου πριν να έχουν εμβολιαστεί όλοι; Όχι, δεν πρόκειται να το κάνω. Με απειλούν ότι θα χάσω τη δουλειά μου. Ναι, το κάνουν. Θα χάσω τη δουλειά μου εάν δεν εμβολιαστούν όλοι μου οι συναδέλφοι; Πιθανώς. Θα στηρίξω όλους εμάς ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω" και έπειτα ανέφερε ότι "είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στη δουλειά εκεί που δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Πέρα από αυτό η Στόουν ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να είναι όλοι οι χώροι εργασίας covid free εξηγώντας πως "είμαι εσείς. Συγγνώμη που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας, αλλά αυτό είναι το σωματείο των ηθοποιών που έχουμε σήμερα".

Να θυμίσουμε πως η σταρ πριν από περίπου μια βδομάδα μέσα από μια της ανακοίνωση δήλωσε πως η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού δίνεται στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο, ενώ σύμφωνα με το Deadline κάτι τέτοιο εφαρμόζεται από τις 24 Ιουνίου αρκεί η παραγωγή να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους εργαζόμενους.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις