Κλείσιμο

«Ε ρε κάτι μηνύσεις»: Η Κιμ Καρντάσιαν στα δικαστήρια από 7 πρώην υπαλλήλους τους

Η γνωστή τηλεπερσόνα Kιμ Καρντάσιαν, πρόκειται σύμφωνα με δημοσίευμα να βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη αφού 7 από τα μέλη του προσωπικού της έπαυλής της στο Hidden Hills (60 εκατομμύρια δολάρια) από το τιμ της κηπουρικής και ο λόγος αφορά την μη καταβολή μισθών, υπερωριών και άσχημης συμπεριφοράς.

Η μήνυση κατατέθηκε την Δευτέρα (24/05/21) στο Λος Άντζελες, αναγράφοντας ότι η Κιμ καθυστερούσε τους μισθούς, παρακρατούσε το 10% των μισθών για φόρους αλλά δεν τα έδειχνε στο κράτος, ενώ ακόμη δεν πλήρωνε τις υπερωρίες τους και μερικές φορές τους ανάγκαζε να εργάζονται χωρίς διάλειμμα και φαγητό.

Συγκεκριμένα ένας 16χρονος, ισχυρίστηκε ότι «ήταν υποχρεωμένος να εργάζεται πέρα από τις 48 επιτρεπόμενες ώρες που ισχύουν για έναν ανήλικο σε καλοκαιρινή εργασία».

Η απάντηση της Κιμ, ήρθε μέσα από την Πέιτζ Σιξ και τον εκπρόσωπό της που ανέφερε «Αυτοί οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω ενός τρίτου που προσλήφθηκε από την Κιμ για την παροχή υπηρεσιών. Η Κιμ δεν συμμετέχει στη συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ του ενδιάμεσου και των εργαζομένων, επομένως δεν είναι υπεύθυνη για το πώς διαχειρίζεται ο ενδιάμεσος την επιχείρησή του... Η Κιμ δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και αυτοί οι εργαζόμενοι έχουν κάνει μήνυση στο λάθος άτομο».

Πηγή: Must