Αποκάλυψη Λίντα Εβαντζελίστα: Παραμορφώθηκα από αισθητική επέμβαση – Με αποστρέφομαι

Το θρυλικό σούπερ μοντέλο της δεκαετίας του ΄90 Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε την Τετάρτη ότι έχει μείνει μόνιμα παραμορφωμένη λόγω μιας αρνητικής αντίδρασης σε μια αισθητική επέμβαση μείωσης λίπους. Η 56χρονη αποκάλυψε ότι βίωσε μια σπάνια παρενέργεια της θεραπείας πριν από πέντε χρόνια, που στην πραγματικότητα αύξησε τα λιποκύτταρά της. 

«Έχω μείνει, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, ‘αγνώριστη’», είπε στους 900.000 οπαδούς της σε ανάρτησή της στο Instagram με τίτλο «The Truth, My Story» (Η Αλήθεια, η Ιστορία Μου). Η Εβαντζελίστα εξήγησε ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο από τον Καναδά συνέχισε λέγοντας ότι έχει υποβληθεί σε «δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις» αφού η διαδικασία λιπόλυσης στην οποία είχε υποβληθεί είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. 

«Για τους οπαδούς μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν δούλευα ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ακμάζει, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από ... [μια διαδικασία] που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε», διευκρίνισε η Εβαντζελίστα. 

Είπε ότι η παρενέργεια που βίωσε «όχι μόνο κατέστρεψε τον βιοπορισμό μου, αλλά με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αποστροφής για τον εαυτό μου. Στην πορεία απομονώθηκα» δήλωσε.

Στην ανάρτησή της, η σταρ είπε ότι ήθελε να αποκαλύψει την ιστορία της για να συνεχίσει τη ζωή της αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μηνύσει την εταιρεία που θεωρεί υπεύθυνη. 

«Κουράστηκα να ζω έτσι», συνέχισε. «Θα ήθελα να βγω από την πόρτα με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου». 

Η μη χειρουργική διαδικασία, η οποία έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες για να μειώσει τις εναποθέσεις λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Περιγράφοντας την «πολύ σπάνια αλλά σοβαρή παρενέργεια» που έχει βιώσει, η Εβαντζελίστα είπε ότι «τα λιποκύτταρα στο σημείο θεραπείας γίνονται μεγαλύτερα και όχι μικρότερα», προσθέτοντας: «Δεν είναι πλήρως κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό».

*φωτό αρχείου ΑΡ 2012

 

 

 

Πηγή: bbc.com