Adam Driver: Καταχειροκροτήθηκε για 6 λεπτά στο Φεστιβάλ Βενετίας - Δείτε το video

Το βράδυ της Πέμπτης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, έκανε πρεμιέρα η νέα ταινία του Michael Mann, με τον Adam Driver να συγκλονίζει ως ο Έντζο Φεράρι  

Το βράδυ της Πέμπτης, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Adam Driver και ο Michael Mann ξεκίνησαν επίσημα την περίοδο των βραβείων με την παγκόσμια πρεμιέρα του αγωνιστικού δράματος «Ferrari».

Το κατάμεστο θέατρο Sala Grande χειροκροτούσε τον Driver και τον Mann επί έξι λεπτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety. Ο Driver προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τον Mann να τον βοηθά να σηκωθεί για να απολαύσει το χειροκρότημα.

Το «Ferrari» ήταν από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες της Βενετίας και η πρεμιέρα δεν απογοήτευσε, φέρνοντας επιτέλους λίγo αέρα σταρ στο νησί του Lido. Ο Driver, ο οποίος υποδύεται τον οδηγό αγώνων Enzo Ferrari στην ταινία, πλησίασε πλήθος θαυμαστών που ούρλιαζαν, υπογράφοντας μερικά αυτόγραφα. Οι φανς του έκαναν ουρά για ώρες στον ιταλικό ήλιο, για να ρίξουν μια ματιά στον ηθοποιό που είναι γνωστός για τον ρόλο του Kylo Ren στο «Star Wars».

H ταινία «Ferrari»

Ενώ η Βενετία συνήθως πρωταγωνιστεί με λάμψη και ταλέντα πρώτης κατηγορίας, το φετινό φεστιβάλ έχασε μια σειρά από τεράστιους αστέρες – όπως η Zendaya, ο Bradley Cooper, η Carey Mulligan και ο Michael Fassbender – λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA. Ακόμα και η Penélope Cruz, που υποδύεται τη Laura Ferrari στην ταινία του Mann, αποφάσισε να παραλείψει τη Βενετία, για να μην φανεί ότι ξεπέρασε τη γραμμή της απεργίας. Το καστ της ταινίας «Ferrari» έχει τη δυνατότητα να δώσει συνέντευξη Τύπου, δεδομένου ότι πρόκειται για ανεξάρτητη ταινία του διανομέα Neon, αλλά ο Driver ήταν ο μόνος μεγάλος σταρ που παρευρέθηκε. 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr