Κλείσιμο

Έπειτα από 38 μήνες μπορούμε να προχωρήσουμε, δηλώνει η Στέλλα Κυριακίδου μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κορωνοϊό

«Αλλά η COVID-19 δεν έχει τελειώσει ως παγκόσμια απειλή για την υγεία. Συνεχίζουμε με την επιτήρηση, τον εμβολιασμό των ευάλωτων και την αυξημένη ετοιμότητα για το μέλλον», σημειώνει σε ανάρτησή της στο twitter, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου.

«Έπειτα από 38 μήνες μπορούμε να προχωρήσουμε» ανέφερε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορωνοϊός τελείωσε ως παγκόσμια έκτακτη υγειονομική ανάγκη.

Ειδικότερα, η κ. Κυριακίδου σε ανάρτησή της στο twitter σημείωσε: «Tο απόγευμα o ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι η COVID-19 τελείωσε ως παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία. Έπειτα από 38 μήνες μπορούμε να προχωρήσουμε. Αλλά η COVID-19 δεν έχει τελειώσει ως παγκόσμια απειλή για την υγεία. Συνεχίζουμε με την επιτήρηση, τον εμβολιασμό των ευάλωτων και την αυξημένη ετοιμότητα για το μέλλον».

Πηγή: skai.gr