Σε τροχιά τζακ ποτ βρίσκεται το ΤΖΟΚΕΡ που απόψε κληρώνει 5 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Το παιχνίδι έχει συμπληρώσει 13 κληρώσεις χωρίς νικητή, από τις 8 Αυγούστου, όταν σημειώθηκε το πρώτο τζακ ποτ της σειράς.

   Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπως αναφέρεται, σε όλη την Ελλάδα, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ συμπληρώνουν από το πρωί τα δελτία τους εν όψει της κλήρωσης, η οποία, εκτός από τα 5 εκατ. ευρώ, μοιράζει και άλλα μικρότερα έπαθλα.

   Η κατάθεση δελτίων μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Η ίδια προθεσμία ισχύει και για τους παίκτες που επιθυμούν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά στο tzoker.gr μέσω υπολογιστή ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ μέσω κινητού τηλεφώνου.

   Πέντε τυχερά 5άρια στην κλήρωση της Κυριακής

   Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής για τα 4,4 εκατ. ευρώ συμπληρώθηκαν περισσότερες από 5,7 εκατ. στήλες. Καμία, ωστόσο, δεν περιείχε τους 5+1 αριθμούς που οδηγούσαν στο μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ.

   Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκαν πέντε νικητές, οι οποίοι μοιράστηκαν 109.730 ευρώ. Τα τέσσερα τυχερά δελτία παίχθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου, στο Παλαιό Φάληρο, στη Θεσσαλονίκη και στην Καρδίτσα, ενώ το πέμπτο κατατέθηκε μέσω του διαδικτύου. 

   Στις 22:00 η κλήρωση για τα 5 εκατ. ευρώ

   Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 5 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, όπως όλες οι εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr ή στο ΤΖΟΚΕΡ app.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ